درباره قهوه بن مانو

سورنا جوکارسورنا جوکار
407 بازدید

درباره قهوه بن مانو

در «بن‌مانو» تمام تلاش‌ها معطوف به خلق تجربه‌ای یکتا از نوشیدن قهوه‌ای تازه‌برشت و با‌کیفیت است؛ به این دلیل، اشتیاقی بی‌پایان برای تولید «ناب‌ترین محصول ممکن» را داریم و پیوسته به دنبال کسب، تولید و نشر دانش بیشتری هستیم. این پژوهش‌ها، ما را به درک بهتر چالش‌های تولید قهوه هدایت می‌کند. از این طریق است که می‌توانیم به فعالیت‌های نوآورانه‌ی خود در این عرصه به‌صورت پایدار ادامه دهیم و امروز در جایگاهی قرار گیریم که شایسته انتخاب از نگاه شما باشیم.

آنچه در شکل‌گیری بن‌مانو (تاریخچه) گذشت

تابستان ۱۳۹۲ شمسی

شروع فعالیت‌های بخش تحقیق و توسعه

این فعالیت از آن جهت بود تا تنها به یک سوال پاسخ دهد، نیاز مصرف‌کننده چیست تا دغدغه‌ای برای تولید باشد.

زمستان ۱۳۹۴ شمسی

تشکیل اتاق فکر

تصمیم‌گیری در رابطه با انتخاب برند، نحوه تولید، بسته‌بندی، شیوه انجام کار و … تا قهوه‌‌ای با بسته‌بندی شکیل و درخور شایستگی مصرف‌کننده ایرانی تولید شود.

درباره قهوه بن مانو

تابستان ۱۳۹۵ شمسی

تاسیس کارخانه بن‌مانو

راه‌اندازی اولین خط تولید

بهار ۱۳۹۶ شمسی

ارائه محصولات به صورت مویرگی

زمستان ۱۳۹۶ شمسی

حضور در فروشگاه‌های زنجیره‌ای

بهار ۱۳۹۷ شمسی

فروش محصولات به صورت آنلاین

راه‌اندازی فروشگاه آنلاین بن‌مانو و امکان فروش آنلاین محصولات

درباره قهوه بن مانو

در «بن‌مانو» تمام تلاش‌ها معطوف به خلق تجربه‌ای یکتا از نوشیدن قهوه‌ای تازه‌برشت و با‌کیفیت است؛ به این دلیل، اشتیاقی بی‌پایان برای تولید «ناب‌ترین محصول ممکن» را داریم.

ما برآنیم تا با پیشرو بودن در فرآیند تولید، نوع و کیفیت محصول، خدمات و توزیع، الگویی برای تولیدکنندگان ایرانی باشیم و به مرجع فرهنگ قهوه در ایران تبدیل شویم. می‌پنداریم که نظر مردم ایران و منطقه باید نسبت به کالای ایرانی بهبود یابد و در این راستا با اشتیاق می‌کوشیم.

درباره قهوه بن مانو

هدف ما کمال در منتهی‌الیه آن نیست، چراکه اساساً ممکن نیست، بلکه در پیشرفت هر روزه‌مان تعریف می‌شود. نزدیک‌شدن به این هدف، با همدلی تمامی افراد، فارغ از جایگاه و مسئولیت‌شان، امکان‌پذیر است. تحقق آن تماماً چیزی‌ست مربوط به بینش و نه رویا. گرچه رویا انگیزه‌بخش تمام تلاش‌های انسانی‌ست، اما این بینش است که مسیر راه را روشن می‌کند و همواره در ذهن داریم چیزی که امروز بدیهی‌ست زمانی رویا بوده، و ما عزم آن داریم که از بدیهیات فراتر رویم.

درباره قهوه بن مانو

درباره قهوه بن مانو

در «بن‌مانو» تمام تلاش‌ها معطوف به خلق تجربه‌ای یکتا از نوشیدن قهوه‌ای تازه‌برشت و با‌کیفیت است؛ به این دلیل، اشتیاقی بی‌پایان برای تولید «ناب‌ترین محصول ممکن» را داریم و پیوسته به دنبال کسب، تولید و نشر دانش بیشتری هستیم. این پژوهش‌ها، ما را به درک بهتر چالش‌های تولید قهوه هدایت می‌کند. از این طریق است که می‌توانیم به فعالیت‌های نوآورانه‌ی خود در این عرصه به‌صورت پایدار ادامه دهیم و امروز در جایگاهی قرار گیریم که شایسته انتخاب از نگاه شما باشیم.

 

درباره قهوه بن مانو
درباره قهوه بن مانو
داستان کوتاه :
داستانی از دوست عزیز شادی محمودیان
ماجرای کاملا واقعی من و بن‌مانو
اولین باری که بن‌مانو رو دیدم…
صبح بود و هنوز خواب‌آلود و خسته بودم، اتوبوس شلوغ بود و خیابان ولی‌عصر مثل همیشه با ترافیک سنگین سرصبح استرس به موقع سرکار نرسیدن رو چند برابر کرده بود.
از بچگی عادت داشتم تو اوج شلوغی و سروصدا تمرین نشنیدن کنم و صدای توی سر خودم رو گوش بدم، داشتم میون همهمه‌ی تو اوبوس تو سرم آواز میخوندم که چشمم افتاد به بیلبورد سرتقاطع! بن‌مانو! این دیگه چیه! برند قهوه! اونم دمی؟! اونم ساشه!؟ قهوه‌ی واقعی بدون شکر؟ مگه میشه؟
تو ایستگاه که پیاده شدم دقیقا رو‌به‌روی چشمام یه سوپرمارکت خیلی بزرگ بودکه اگه قرار بود برند جدیدی وارد بازار شده باشه حتما یه سری هم به اون مغازه میزد، عادت داشتم هر روز صبح برم یه خریدی ازش بکنم واسه صبحانه…
تو یکی از قفسه‌ها چشمم افتاد به محصول روی بیلبورد، نه به خاطر اینکه قهوه بودو ساشه و دمی که هر سه‌تای اینا یعنی راحتی و لذت قهوه خوردن سرکار . بیشتر به این خاطر  خریدمش که خوشم اومد یه برند وقتی تبلیغات محیطی کرده که توی مغازه‌ها موجود شده و میشه خریدش.
یه شرکت که رسیدم مستقیم رفتم تو آشپزخونه و بی‌معطلی اولین ساشه رو باز کردم و…. اون لحظه رو هیچ‌وقت فراموش نمی‌کنم چون در کمال ناباوری و ناامیدی، قهوه‌ای رو تجربه کردم که بو و رنگ و طعمش عالی بود.
بوی بن‌مانو همون روز باعث شد مجبور بشم همکارهام رو به پنج‌تا ساشه‌ِی باقی‌مونده‌ی تو بسته مهمون کنم و خودم بمونم بی قهوه.
ولی نمیدونستم که این تازه شروع دوستی من و بن‌مانو بوده و قراره لحظات زیاد به یاد موندنی رو با هم تجربه کنیم.
همون روز که فکر کنم حدود یک سال و نیم قبل بود شروع کردم به مطالعه درباره‌ی این برند و بررسی محصولاتش، یکی از جذاب‌ترین مواردی که باهاش مواجه شدم عکس ساعت روی بسته‌بندی ‌های ساشه بود که نشون میداد هرکدوم از قهوه‎‌ها مناسب چه زمانی از روز هستن، البته که برای کسی مثل من با خلاف سنگین کافئین بالا و عشق زیاد قهوه، مناسب‌ترین گزینه همون بسته‌ی قرمز رنگ ۹ صبح بود ولی بررسی و مطالعه‌ی من باعث شد خیلی از همکارهام که دقیقا مشکل کافئین بالا و سنگین بودن قهوه داشتن هم بتونن از بن‌مانو خرید کنن، بعد که متوجه شدم علاوه بر اون ساشه‌های دوست داشتنی پودر و حتی دونه‌ی قهوه هم موجوده، فهمیدم ماجرای من و بن‌مانو حالا حالاها قراره ادامه داشته باشه و از همون روز مدام تو دلم تکرار کردم، همینطوری خوب و باکیفیت بمون بن‌مانوی دوست داشتنی.
درباره قهوه بن مانو
اونروز اونقدر هیجان‌زده بودم و از بن‌مانو حرف میزدم که همه فکر میکردن فروشنده‌ی این برند شدم و دارم تبلیغ می‌کنم و من فقط یه جواب داشتم: باید عاشق قهوه باشی که تفاوت طعم و بو رو با عمق وجودت درک کنی..
از اون روز به بعد بن‌مانو و قهوه‌هاش توی شرکت ما استخدام رسمی شدن.
و این یک ماجرای کاملا واقعی است.



منبع : درباره قهوه بن مانو

دسته بندی اخبار
اشتراک گذاری

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت